Roger 55 år

 
Vecka 33 var så efterlängtad! Lediga tillsammans ❤️ Spanien och casa Vacay stog äntligen i kalendern. Vädret i Sverige var väl inte på topp för ett häftigt regnoväder drog in precis  när vi satt i loungen och  väntade.
Väl på planet blev vi försenade,  vi fick vänta nästan en timma på att lyfta.
Vi landade "bara" 30 minuter sent och blev upphämtade av Jocke. Det var en jättevarm kväll/natt så vi satte oss på balkongen och bara njöt. Får ett lugn i kroppen när vi sitter där. 
 
  Äntligen fick vi  bestämt oss för pergola/markis😍 den 27/9 kommer dom och monterar! Känns så gott, ännu en investering i  vårt andra hem! Blev  lunch på el sabor innan ett gött dopp vid los Locos. Vi bestämde oss för att  ha mysmiddag hemma på taket. Det är något visst med att laga mat ute.
Roger skulle egentligen måla gallerdörren men jag tycker ju om att måla så vi delade på jobbet. Inte helt lätt att måla i den värmen...men  klara blev vi och då var vi helt klart värda ett bad och sen lunch på Glorias. Vi hade aldrig testat den  restaurangen men många säger att den är bra.Blev sallad och lasagne, båda riktigt bra  men väldigt långsam och lite nonchalant personal men dom får en chans till. 
 
Vi hade planerat in en shoppingdag den 18e och hade bilen.  Blev lite mer än planerat 
Det tar på energin att arbeta när det är 34 grader i skuggan, speciellt när man är på taket där det är väldigt ont om skugga! Vi monterade plexiglas på gallerdörren, monterade en ny dynbox och en utedusch. Sen var vi helt slut!!! Blev  en promenad till  våran indier  My Dream, åt en jättegod rätt "vegetarian special" inte sista gången! 
Rogers födelsedag ❤️ minns när vi firade hans 50års dag och hur vi bara väntade på att köpet skulle va klart!
 Vi firade med en hummermeny på Sunset Beach restaurang, ett glas på Glenns innan vi landade hemma på balkongen. En underbar dag fast det inte blev någon  fredagsmarknad. Vi var på väg till marknaden men hjälp va folk där var!!!! Kändes idiotiskt att trängas i onödan. 
 
 
El Taco behövde en dusch! Vi var på carrefour och handlade lite. Catrine en go vän kom och hälsade på, blev en väldigt sen kväll🤣
En alldeles alldeles fantastiskt rolig kväll med Saskia och Bennys underbart goda mat! Ännu en gång levererade Timonel belchica en kväll att minnas! Roger 55 och Jocke 30 så värda att firas! 
Vi avslutade  kvällen  med helt galet....vi sjöng karaoke 🤣🤣🤣 Helt galet men så roligt! 
 
Allt roligt vi haft dessa dagar kommer vi bära med oss länge. Vardagen och arbetet kallar men snart är vi nere igen  för vår "sommarsemester " mellan 22 september till 22 oktober 

Kommentera här: