Vintersemester är underbart

Ännu en resa är över 😢 och vi är på väg hem till Sverige igen. Att 18 dagar går så fort!
Resan ner gick fint, sov som vanligt en stund. Vi hade inflygning över Valencia och Alicante som var väldigt  vackra nattetid
Var ca 30 minuter  sena så vi var inte hemma förrän efter 01.30. Ändå var vi tvungna att gå  ut och titta på utsikten 🥰
 

Att få komma ner till Los Locos och sitta i solen med ett glas vitt på 222 va en obeskrivlig känsla!
 

En dag tog vi en promenad till Alligui , en favorit som erbjuder 3 rätters för 8.90. Den ligger nere vid "sofforna " och Deutche bank.
Blir alltid en tur dit varje resa.
En väldigt vacker  solnedgång fick denna kväll❤
 

Fredagsmarknaden fick ett besök, det var ovanligt lite folk där!
 

Vi firade Ulfs födelsedag med en fördrink hos oss innan vi promenerade in till stan. Var förtidiga  så vi hann en fördrink  till innan Timonel belchica öppnade. Kvällen  på timonel var lika fantastisk som vanligt!!!
 

La Zenia och primark fick ett besök.
Jag har ju svårt att vänta så på lördagen började jag lägga golvet! Blev bra för att vara så enkelt och billigt! Sen var det ju inte helt lätt att passa in toa handfatet osv...kom helt klart lite svordomar ibland.
 

Kan väl säga att det blev  ännu fler svordomar när jag insåg att golvlisten som jag köpt var för hög!!!;testade att slipa dörren  men det var för mycket att slipa😡🤬 Får köka ny list istället. Knopparna jag hade köpt var ju till lådor så jag fick kapa dom, ta bort skruvskallen innan dom monterades på insidan  dörren och på väggen.  Blev  nöjd med budgetrenoveringen av badrummet!. Visst är inte allt 100 men jag är ju inte hantverkare utan undersköterska 😅
 

Roger och Ulf åkte till Conforama och  köpte en större TV så nu har vi en 50 tums  istället. Onödigt? Ja egentligen men han hittade en på rea. Premiärprogrammet blev på spåret! Tillsammans med Ulf och Ewa  hade vi ännu en fantastisk kväll.
 

Vinterbad är ju så trendigt nu så jag var tvungen att  haka på trenden, Roger tvekade  men snart  var han också i. Måste erkänna att  det var lite skönt trots att det bara var 16 grader. Solen sken jätteskönt och vi hade det så bra! Vi grillade med våra vänner innan  det blev spelkväll igen.
 

Roger är så nöjd med nya tvn men inte lika nöjd med Frölundas spel.

Äntligen fick jag  städat i förrådet! Inser att vi har väldigt gott om verktyg 😂
 

Projekt måla/renovera calle Nouregas takterrass pågick i typ 7 dagar, vi peppade och sporrade varandra vilket gjorde att det blev "extended version" men det blev så bra!!!!
 
Kommer att sakna allt detta ljus! Till och med kvällarna och  nätternas ljus är så speciellt. Det var ca 3.5 timmar mer solljus varje dag än vad det är i Sverige. Ger så mycket energi ☀️🌛
 

Vi hade ju våra solstolar i den andra bilen så vi fick låna 2 stolar av våra fantastiska vänner och dessa var så sköna så det slutade med att vi köpte likadana. Kan va bra att ha 4 stolar och vem vet hur länge till de andra håller för i augusti så  är dom 5 år. Stolarna  var det första vi köpte, dan efter vi varit på visningen och bestämt oss för Calle Miño.
 

Jag fick ett ryck  en morgon och målade säkringsskåpet grått, ska montera 2 svartvita bilder så det ser ut som 2 ramar. Tänkte  det kunde matcha tavlan jag hängde upp när vi kom ner.
 

Vi åkte en tur till primark till och hamnade på Conforama....kom hem med ett nytt bord 😅
 

Vi har haft underbart fina dagar i casa Vacay och längtar redan tillbaka. Mycket spel har det blivit speciellt  Racko😅
 
 
När man vill vara ute men ändå se matchen då bär man upp tvn på takterrassen 😅
 
 
Kändes kanske litelite lättare att åka hem eftersom  det regnade och  var en grå dag.........eller är det lite lättare på grund  att jag och Sigge åker ner 16e februari och har sportlov i Spanien 🥰