82 dagar och 14 timmar....

Vet att det inte är synd om mej men det känns jobbigt att inte åka till vårt andra hem på så länge. Vardagsliv i Torrevieja, många förstår inte att livet i Spanien inte är som en charterresa utan som en ledig vecka i Sverige. Du måste städa diska tvätta laga mat osv här är det dessutom en hel del att renovera.... skillnaden är vädret och att man tittar nästan aldrig på tv! Den här veckan såg Roger på en enda hockeymatch! 😂 Även sista morgonen började med frukost på taket fast då var första tvätten redan igång.
Jag tvättade upp allt som vi köpt till Malte och Sigge, dom har egna klädlådor i Spanien nu
Våra älskade guldklimpar ❤ Vi åkte ner till Los Locos för ett dopp även sista dagen. Till och med spanjorerna hade hittat till stranden! Så mysigt att se!
Kvällar som den här kommer vi att sakna! Grillad majskyckling kokt potatis, svampsås och broccoli...Roger tyckte det var veckans godaste mat! Måste bero på ingelas svamp! Efter det lite melon och jordgubbar 😍 sen var det dax att stänga igen, surra möblerna osv.sista städningen mm. Alltid lika trist! Men flyget lyfter kl 07. Så nu är vi hemma, landade till ett underbart solljus men kallt! Hann både handla och laga lunch innan jag åkte till jobbet för 2 timmar med MT- utbildning 😂 dygnet har ju 24 timmar! Vi saknade tydligen Torrevieja för kvällens mat blev tapas
Gissa vilka som tillbringade kvällen framför Tv:n?