När Corona har världen i sitt grepp...

Jag är numera så pass gammal att jag kan leva upp till mitt motto, lev livet levande. Att ha respekt för livet men inte låta rädsla ta över är extra viktigt ! När man inser att livet är på väg att förändras en lång tid och framför allt arbetslivet , så gäller det att leva här och nu! Vi såg i början på veckan att vädret skulle leverera, sol och minimala vindar...varför inte njuta fullt ut! Bokade en helg i Helsingborg med fiske på lördagen och 2 nätter på hotell. Vi åkte ner efter jag sovit och Roger slutat jobbet.
Strax efter Falkenberg blev det allt grönare i naturen😍 underbart att se! När vi kom ner var hotellet bokat med typ 15 rum, hemskt att se! Fick veta att på grund av Coronatider så serverades frukosten som take away vilket passade oss utmärkt! Frukost i påse innebär att vi kunde ta med den på båten på lördag och ha sovmorgon plus frukost i sängen på söndag😍 Fredag kväll åt vi på en helt fantastiskt bra ungersk restaurang, så vällagad mat 😍 så gott!!! Helt igenom Ungerska smaker! Till och med ungerska viner!. Är ni i Helsingborg så besök Glada änkan en liten familjeägd restaurang ❤
Lördagen bjöd på underbart väder, trögt fiske med många små så det finns hopp för återväxten! Jag fick störst fisk av oss men Roger drog helt klart flest!
Niklas som äger båten var så glad att se oss, kul att nu känner alla även mej i fiskekretsar. Mina leder mår inte 100 gott av vinter/vår fiske men man måste leva livet levande så jag få acceptera värken. En lång varm dusch på hotellet tog bort lite av det akuta. Vi åt lunch på en trevlig indisk restaurang med genuin mat! Testade indisk öl, smakade likt IPA, passade bra till maten👍
Roger är måttligt road av alla mina foton 😂😂😂 Helsingborg är en underbar stad men nu väldigt tom....på Glada änkan igår var vi totalt 7 personer på en hel kväll, lunchen då var vi 7 och lördag kvällen var vi ca 15 ...Ingen trängsel precis.
Som vanligt blev vi mätta och trötta efter maten, Black rock grill mm på restaurang Old Times var inte fel men efter att ha ätit på glada änkan så är det svårt att leverera bättre mat och service! Nu ser jag fram emot frukost i sängen i morgon innan jag är tillbaka i verkligheten och allas oro. En helg som denna ger energi !