30 grader skillnad

En mulen morgon och småregn på vår sista heldag i Torrevieja. Men vi är snart tillbaka hoppas jag❤ En promenad till Habaneras och Carrefour med en avstickare till Casa på vägen efter ännu en frukost i världsklass! Vi är grymt bra på att äta och skratta så alla måltider som är så kryddade med skratt och kärlek kan inte bli annat än underbara! Våran pingela mådde allt annat än bra så det var tufft att hela tiden orka vara pigg och glad. Vi tog taxi tillbaka och den ena bilen åkte på sightseeing 😂 .
Vi tänkte ätit avslutningsmiddag/födelsedagsmiddag på La Columnas men bestämde oss för att äta en mysig middag med extra allt hemma istället. Det var ett klokt val för det blev verkligen extra allt! Så mycket njutning glädje och kärlek! Annika och jag fick fira våra kommande jämna födelsedagar på bästa sätt!
Hur summerar man en sån här resa? Vi har haft alla väder! Vi har släppt väder, vissa mer och oftare än andra! Herrtoaletter är inget Ylva rekommenderar. Kissinger var med. Vattnet var iskallt men badbart om man är svensk. Att hur långt det är beror på hur fort man går. Att det är 30 grader skillnad Vi kan dricka vin. Vi är otroligt duktiga på att äta. Att vi är riktiga vänner. Att vi längtar tillbaks