Godbitar i en udda tid juli 2020

Jobbsommar i år.. en udda sommar utan semester och resor. När coronan vänt upp och ner på allt normalt så får man se till att det nya normala blir så bra som möjligt. Hade mysigt besök av Rasmus i början på juli, med grill och spel, en jätte mysig kväll!
Höljebacka brandbilsmuseum i Upphärad fick ett besök, litet men så detaljrikt! Kul upplevelse!
Nästa utflykt kanske blir Anten Gräfsnäs Liz med familj och Petra kom på middag, en toppendag och kväll med för mycket mat och vin
Dagen efter hade vi tänkt åka ut på havet men vindarna ökade rejält och sen var det risk för regn, suck! Ringde Mia och Mikael och sa att havet är uteslutet. Vi blev bjudna hem till dom på grill och bad😍 hade det så roligt! Som vanligt blev det alldeles för sent!
Det känns att man blivit äldre! Eller också är det Covidtröttheten som spökar i kroppen. Är aldrig trött på jobbet men hemma känns det. Vi hade grillkväll hemma hos Jennie och alla inkl rasmus kunde komma😍 en kväll att plocka fram i vinter!
Mötte upp Mia, Mikael och Linus med båten vid råön utanför Stocken en natt förra veckan. Vilken kväll!! Magiskt!
Brukar njuta av vår pepparsås mej jösses va god den är när den lagas i den här miljön🥰 livets godbitar är oftast enkla. Tyvärr vaknade vi till en regnig morgon , lika kul i vår båt som i ett tvåmans tält😂😂 Man kan tro att livet bara är nöjen för oss men både jag och Roger har jobbat långt mer än heltid den här månaden...så hemma är det ett veritabelt kaos🤣 Städa får vi göra en annan månad för vi tänker avsluta juli med att ha en båthelg🤣
Nu är det bara augusti och september kvar att jobba/semestra hemma i Sverige innan vi åker hem till Spanien förhoppningsvis för en månad med mer sol värme vila! Välkommen Augusti!