Slappardag

En härlig slappardag tänkte vi innan vi insåg att det blir hyfsat smutsigt när Swecold installer AC😂 Båda sovrummen är nu utrustade med Kyla/värme-aggregat, vi hoppas det räcker.Känns skönt att det är klart när vi kommer ner i december eftersom nätterna är kalla då. 
Vi har verkligen fått det att kännas som ett hem redan, mysigt och funktionellt på samma gång, funkar för två personer men även för oss alla åtta! Visst blir det trångt om det är dåligt väder och visst måste vi ställa undan luftmadrasserna på dagen och visst blir det udda porslin men vi kan bo här hela familjen😍🇪🇸🌞 Det har varit fantastiskt lätt att arbeta ihop alla tre, jag , Roger och Jennie, för alla tre vill ha det snyggt och klart med en gång! Roger o jag hade aldrig kommit så här långt om inte Jennie varit med❤ 
Trots städ mm så hann vi allt släppa en stund på stranden och dessutom shoppa lite! Det gäller att vara effektiv! Det enda vi inte hann var att gå ut och äta så det blev rester= hemma-tapas och Yatzy istället! Men fråga inte hur det gick!!!
 
Hur kunde jag missa att skriva om min Rollster eller Dramaten on ni så vill ?! Här är det helt legitimt att använda så vanligt att det finns plats för att låsa fast dom i affären vid väskskåpen!!!
Fyllde på mitt ödletema med två ljuvliga handdukar 😍