Varberg

Att va en flitig resenär innebär att man får bonusnätter på hotels.com. Eftersom vi hade en frinatt så varför inte ta en tur till Ullared och Varberg en ledig fredag?
Hade lite tur för tågen mot Göteborg hade stått still på fredag morgon och jag skulle möta Roger i Bohus vid 14. Lite seg efter en extranatt på Iva drog vi på en liten mysresa. Ullared var ovanligt "folktomt" så rundturen gick fort, lite småfynd blev det och en hel del fiskesaker hamnade i vagnen. Typ 2 timmar senare var vi på väg mot Varberg och hotell Fregatten. Valet av Fregatten blev det  dels av att det var det hotellet vi åkte till på vår första date i vuxen ålder och dels ingår kvällsmat. Hotellet har en trevlig relax med jacuzzi så det fick bli ett dopp! Vi åt en riktigt bra kyckling med rostade potatisar och en superfräsch sallad på hotellet innan vi tog en promenad nere vid hamnen och havet. Tog en sväng på stan också 😆 och hittade ett fräckt handfat på en restaurang! 
 
Idag blev det lite shopping i Varbergs affärer, lite kläder behöver vi ju verkligen! Varbergs lördagsmarknad fick också ett besök. Gick förbi den ljuvligaste honungsrosen 😍😍😍 Vilken doft !!
På hemvägen stannade vi till vid Hede outlet och köpte 2 rosa Swedish Grace kaffemuggar. Så snygga😍 
Underbart dygn men nu blir det uppladdning inför nattjobb till onsdag morgon.