För fort.....

Tiden går alldeles för fort när man har det bra...och det har vi! Imorgon är det dax att lämna vårt lilla paradis för den här gången.Allt har varit så himla bra förutom att tvättmaskinen bestämde sig för att det var dax att ta farväl....och vi hann inte fixa en ny idag för det var 2 dagar leveranstid. Allt kan ju inte va perfekt jämt !  Men vem orkar va sur och gnällig för en sån sak ? Det finns tillräckligt med gnällkukar och surfittor på Facebook, funderar på hur dom orkar?! Själv njuter jag heller av blommor, god mat och gott vin! Det gör mej på gott humör!
Igår var vi hos Ulf o Ewa och kollade matchen,  gick väl så där men sällskapet var suveränt! Och deras terrass har blivit så fin!!!.Apropå fin wow vilken lägenhet Benny o Catrine hade😍😍😍 och vilka terasser😍😍😍så genomtänkt!!! Helt underbar! 
Kvällen på Roosvall's blev helt suverän! Jättegod mat och vi hade så mysigt att vi gick inte därifrån förrän halv 1. 
Den här resan skulle vi inte göra något alls mer än släppa så det blev bara lite solcellslampor på takterrassen, en spegel och 2 hängare i sovrummet 🤣 gäller att ligga på latsidan!  
Vi har ju släpat ner induktionshällen vi hade i båten så i dag var vi tvungna att testa den, en go känsla att laga maten ute även när man inte grillar! 
Tur att vi  "snart" har semester! Kommer att sakna färskpressad juice varje morgon
 
 
R
 
 
 
E
 
 
A