Regn?!

Vaknade på fredagen av att det regnar ! Vår verkligen inte riktigt så jag hade planerat dagen, skulle ju sola och bada ! Istället blev det städ och tvätt och annat plock hemma, nödvändigt ont det med. Klockan 13 bröt solen igenom så vi skyndade till Los Locos för ett sista dopp för den här gången. Det märks att stan har massor av turister för nu är stranden nästan tom och jag älskar det! Hösten är här eller off season som dom kallar det... 27-34 grader i luften och 25-27 i vattnet...off season?? Var tvungna att fylla på med grillkol och vatten inför resan ner i november, så skönt att ha när man kommer. Den här gången stänger vi inte av elen så kyl/Frys är på.
Mycket plock är det innan man åker hem, poolen tömdes och packades ihop, alla möbler täcktes och balkongmöblerna bars in. Vi hade bokar bord på Roosvall's igen eftersom Javier Toledano verka ha lagt ner, spar Meson de la Costa till i december då Tommie ,Amanda och Siggisen är här. Blev en underbar kväll 😍😍😍 unnade oss en helkväll. Laxcarpaccio, Oxfilé Wellington, kaffesemifredo med halloncoulis, allt med passande finare viner till! Avslutade kvällen med en Mojito! Lyckades få köpa med mej en flaska av Francisco Gomes dessertvin 😍 . Blir ett besök till hans bodega i november med Ylva!!
Nu när jag äntligen lyckats få ner slutet på denna resan är det lördag kväll och jag sitter i soffan med en filt och en Irish Coffe för gissa om jag fryser 😱 nu blir det jobb men om 50 dagar är vi hemma i vårt andra hem igen....