2års jubileum

Nu är vi hemma igen efter att ha firat 2års jubileum i Torrevieja, Casa Vacay har varit vårt i två år nu! 
Vi åkte ner den 11e oktober, startade med en äkta after work dvs direkt till Landvetter efter nattjobb....efter frulle och ett glas vin var det inga problem att  sova på flyget 😂 somnade innan planet lyfte! 3 timmar senare var jag fit for fight igen! 
Vi åt middagen tidigt o på Svensken på hörnet = nära  hem tänkte vi men det blev en omväg via biljarden
 Vi hade fått så fina presenter från Tommie Amanda och Siggisen ❤ Ett knivset från Mannerström olivolja cava och en finfin teckning! 
Eftersom vi  missade fredagsmarknad så blev det citronmarknaden istället 
Strandpromenaden fick som alltid besök ❤❤❤ EMkval på Soraya innan en trevlig pratstund på vägen hem. Vi hade trevligt sällskap av Ewa Ulf  Annbritt och  Mats.
Var tvungen att  ta bild på ett tomt La Cura!!! Har aldrig varit med om det tidigare! Det regnade sekunden innan och plötsligt var alla moln borta och solen sken igen.
Frukost på taket är ju aldrig fel!
 
Vi hade bokat in oss på en vinprovning med en ny förening som hette torreliving och grundaren Tina. Hjälp  vilken  speciell och rörig kvinna! Inte någon  förening vi kommer att va med i. Vinerna var dyra och dåligt presenterade och "värdinnan" pratade högt vitt och brett om allt annat! Lite oförskämt tycker jag.... kvällens behållning var trevliga bordsgrannar som driver en websida Torreviejainfo . Jättetrevligt sällskap och informativt.
Resten av veckan fortsatte lika trevlig med blå middag på Calle Nouegas, Durty Nelly, biljard, vingårds besök, fiske mm. Och många vackra kvällar
 
Man kan tro att vi bara roat oss men inte vi inte....
Garderoben är nu grå, plexiskiva på grinden, ny taklampa i sovrummet, målat muren  mot ena grannen, avrinningsrör på balkongen, målat ytterdörren ,....😂 vi har köpt en avfuktare  som även  värmer och är energisnålare än element.  Nästa gång blir det en betydligt lugnare resa....
11-22 oktober 2019 levererade mycket glädje och mysiga samtal.