Torrevieja igår Trollhättan idag

Fina och bra dagar har en sak gemensamt, dom går för fort! Nu är vi redan hemma igen, en mulen  dag  med lite regn men inte så iskallt väder  mötte oss på Landvetter. 
 
Söndagen var riktigt blåsig men fick man lä var det jättegott! Vi promenerade ner till stranden efter frukosten, en blåsig men skön promenad. Vi försökte hitta lä men det var inte lätt, sanden blåste in i munnen och ögonen så att det satte sig på ena linsen. Kände hur det började skava vid varje blinkning, gjorde riktigt ont så jag gav upp direkt och gick tillbaka hem. Fick bli några timmar utan linser. Passade på att  förbereda våran lunch, kallskuret, ost och bacondadlar  med en egen potatissallad. Tänk att Annikas stulna potatisar räckte än!😂😂😂
Hann tvätta och städa ena sovrummet klart innan dom kom hem. Som tur var kunde vi njuta av vår lunch på taket. Vi behövde fylla på lite vatten mm så vi åkte en sväng till Carrefour. Sen var det tyvärr dax att städa och packa inför måndagens tidiga hemfärd. 
Vi förtjänade en sangria på Durty Nelly!  Sen vet jag inte vad vissa av oss gjorde med sina glas....
 
Vi promenerade ner till Sunset beach restaurang där jag blev bjuden på en fantastisk middag😍
Planerna att ta en taxi hem la vi ner efter denna fantastiska middag! Det blev en fin promenad hem längs strandpromenaden där månen spred sitt silver i vågorna, och skratten fick oss att må så där oförskämt bra. Ett vackert slut på en underbar resa! Nu längtar jag efter att få pröva min fina paellapanna som jag och Roger fick i present av mina fina vänner!