Vårat Varberg

 
Efter att ha jobbat hela veckan fram till midsommardagensmorgon så kände vi för att hitta på något utanför hemmets lugna vrå. Kände att jag var egentligen för trött men lite mys är ju alltid trevligt! Varberg är speciellt för oss så det fick bli en tur dit och varför inte testa Gästis  som dessutom bjuder på kvällsbuffe?! Kungsbacka ligger ju på  vägen till Varberg och Hede outlet hade rea så varför inte.....blev en del fynd på Iittala,Gant o Tommy Hilfiger....
Vi hade picknic med oss som avnjöts i fästningsparken med gott vin till😍 solen värmde gott trots blåsigt värre. Gästis har ett alldeles unikt litet spa som heter Leninbadet och som jag bara var tvungen att testa! Det är en replik av det sparandet som Lenin hade i sitt palats! Kul och väldigt udda spa där allt var blått kakel och Lenins bild fanns överallt, hahaha!  Musiken de spelade var inte traditionell spamusik precis utan Dylan,Afzelius Dageby...lugn proggmusik!
Vi var väldigt sugna på att gå till den grekiska restaurangen Zorba men eftersom kvällsmaten ingick så gav vi den en chans...Borde gått till Zorba för det var ganska smaklöst men men det vet vi till en annan gång. Vi tog en öl på stan innan vi tog tidig läggdags i de jättesköna sängarna. Frukosten var helt ok men inte det där lilla extra  så Gästis blir inget stammisställe för oss trots superfint rum med uteplats i annexet!