Förmiddagsdis

Tisdagen startade med dis men det var riktigt gott för värmen fanns ju där ändå. Besökte mitt älskade Consum 🤣 och köpte lite mer gott att ta med hem. Väskan kommer att va full som vanligt! Inga grönsaker denna gång men ostar och skinkor/korvar. Myste lite extra när jag gick genom parken.
Sen blev det bad vid los Locos
Vi hade planerat in en tjejkväll Liz Ida o jag. Vi gick ner till plaza del teatro och åt tapas på Plates men det var överreklamerat! Men vi hade trevligt och det var viktigast ❤️ Keepers serverade goda drinkar som alltid.
Kvällen avslutades med ett fyrverkeri på himlen, dvs åska! Ett otroligt skådespel som jag avnjöt hemma på balkongen! Luftfuktigheten var enorm 89%!
Allt har ett slut och även denna resa. Lämnade vårt älskade Casa Vacay kl 13 på onsdagen, fick skjuts till flygplatsen av Liz o co som passade på att göra en utflykt till Alicante. Kom allt en liten tår när min älskade Roger stog på Landvetter flygplats och öppnade famnen. Att mötas av räkmackor när jag landade hemma i soffan det är kärlek ❤️