Vad händer i världen?

Världen känns som ett enda kaos just nu fast hade vi inte haft våra mobiler och surfplattor så hade vi inte märkt någon som helst skillnad! Kanske beror på att vi lever väldigt osocialt och lugnt. Normalt sett hade vi gått men nu blir det mycket bil. Onsdagen gjorde vi inte mycket mer än badade, förberedde ifall någon är här vid jul, och njöt av att grilla middagen.
Idag torsdag gick jag upp i tid för Stefan o Bent från Swecold skulle komma och byta varmvattenberedare visserligen efter 10 men hade ändå att göra och upplösningen av Keplers bok lockade! Vid 13 var allt klart, vi hade städat och fyllt förrådet igen 🤣 Varmvattenberedaren behövde verkligen bytas! Rören var fulla med förkalkningar! Och troligtvis var den från -97!!!!!
Den nya beredaren är större vilket är bra ifall vi är många men den tar mer plats i förrådet vilket redan är trångt! Jaja det löser väl sig🤣 Åkte ner till ett vindstilla Los Locos där vattnet var fullständigt kristallklart!
Det är nästan folk tomt på stranden så det är verkligen en covidsäker plats! Väl hemma var det dax för middag, vi skippar lunch 99% av dagarna. Vi håller på att tömma frys o kyl så det blev en panna med heta räkor/Pilgrimsmusslor på grillen och en paprika fylld med nötfärs feta lök och creme fraiche 😍
Roger fastnade framför hockeyn och jag tog en promenad ner till supermercadon på Gandhigatan. Det var ganska mycket folk vi slaktaren så jag gick inte in fast det finns så mycket gott där. I supermercadon var jag själv 😁 Kan inte säga att vi är sugna på att åka hem på lördag....Hatar osäkerheten, när kommer vi hem hit nästa gång??