På det igen.....

Idag är det dax att åter igen besöka huset på höjden, natt 1 av 5. Igår tog jag lite sovmorgon men gick inte så bra för halv 10 ringde killarna som skulle leverera soffgruppen från AKI och så att dom var på väg. Det var bara att gå upp , fixa lite kaffe och slänga på sig lite kläder. Hann inte mycket mer innan dom kom! Så nu är hela vardagsrummet fullt med möbler. Hur vi ska få upp dom på taket är september månads problem, en sak i taget och nu är dom i alla fall hemma hos oss fast inte på rätt plats.
 


Ringde Stefan på Swecold som monterade våra AC för den ena har läckt vatten från en skarv, och han skulle komma i september och fixa det.
Vad gillar ni dom fräcka badrullstolarna?
Tog en promenad till Los Locos för lite sol och bad tillsammans med Liz o co. Besökte även Domti och shoppade lite smått. Kvällens middag skulle bli rester i form av en massa små rätter. Fanns tillräckligt för att ha gäster till middag ! Så det blev 🤣
 

Tänkte tagit bussen i morse men bestämde mej för att ta en taxi. Bokade på en firma som heter Nordisk Taxi och det var kanonservice! Ordning och reda!
Testar typ alla ressätt idag taxi, flyg,flygbussen,tåget och slutligen vår bil. Tror det blir en seg natt på jobbet.....