20 dagar kvar...

Hemma igen, förkyld , frusen och längtar tillbaka! Haft en underbar vecka med Jennie, lugn och mysig. Ätit ovanligt mycket vegetariskt men allt har varit supergott. Vädret har varit helt ok även om det har blåst och tidvis varit mulet .Lördagen fortsatte  som fredagen  med moln och lite droppar regn så vi åkte till Habaneras och shoppade lite. Även AKI fick ett besök😂  köpte Liquid Silicon i terrakottafärg så nu kan projekt fuktspärr av terrassen starta. 
Kvällens middag blev grillad aubergine samt foliepaket med bla. sötpotatis, fetaost sparris och vårlök😍 Jag spetsade till med lite högrevsfärs i mitt paket. 
Vi kom på att vi skulle ta lite foton i skymningen innan solen gick ner helt. Så kul att se Jennie "jobba"
 
Söndag och vår sista dag i solen för den här gången bjöd på strålande sol 😍 vi valde poolhäng vid Aldea del Mare . Allt hade varit helt perfekt om det inte hade varit för mina jävla bihålor som pulserar så fort jag böjer ner huvudet. Så det var bara till att sitta upp. Vi lunchade med Ulf, Ewa Elin och barnen. Jag åt en riktigt god Cobbsallad ! 
Vi bestämde att  vi skulle äta  tillsammans  på el Sabor på kvällen, Indiskt är ju aldrig fel !! Kvällen var  jättetrevlig!  Sen var det bara att gå hem för att göra det sista pocket innan hemresan....
 
Nu sitter jag hemma i soffan med en filt över mej och fryser...tänker på när vi skulle köpa avokado i lilla snabbköpet härom kvällen. Frågade om dom hade Avokado på engelska men hon som jobbade där kunde inte ett ord engelska så det blev min en-ords spanska och då log hon så hjärtligt och förklarade att den var slut men ropade samtidigt  på en man som var i affären.  Han ägde tydligen  sportbaren jämte och dom hade Avokado så han gick raskt över till sig och hämtade 2 till mej😍underbart 😍 inte konstigt att  jag älskar mitt lilla område Rosaleda Frutales !