Strömstad spa 11sep

Eftersom  alla besökt  Strömstad spa den här sommaren/hösten och det ännu inte är  nedlusat med norrmän så tänkte vi varför inte?! Kändes lite kul att kolla eftersom alla tycker så olika om stället, antingen toppenställe eller sådär ställe.... Vårt omdöme är att det är klart överreklamerat! Miljön, deluxerummet var suveränt! Separat sovrum och en härlig  balkong, matgrupp och egen tvdel ,ett rum på 46 kvadrat👍 Vi startade med en lunch som  riktigt bra och vinet vi blev rekommenderade var perfekt  till. Trevlig och hjälpsam servitör!  Sen var det dax för spa, nu i coronatid bokar man tid vilket vi gjorde vid beställning, skönt för då blir det inte så mycket folk samtidigt! Trots att  det  inte var så många  där så upplevde vi ljudnivån som högljudd ,detta pga att man har byggt spat "fel", tex bubbelbad i tyst avdelning???vattenfall från taket 2 våning upp,, försök  få det att inte låta! När du låg i relaxstolarna kunde du inte höra den avslappnande musiken  utan att anstränga  sig 🤣 Allt fanns utom mysmiljön. Till deras plus var fotsaltet, så grymt gott och effektivt!
Vi hade tänkt göra en egen behandling som dom rekommenderade när jag beställde men när vi kom hade den plötsligt utgått...fast veckan innan rekommenderade dom den! 
Vi hade bokat deras 3rättersmeny  , den maten  hade mycket att önska... och när jag fick frågan av servitören om det smakade bra svarade jag ärligt att den hade flera brister då svarar servitören jaha och gick🤣 Han som rekommenderade oss viner var däremot klockren! Dyra men fantastiskt goda och försökte lyfta maten!  
Helheten av Strömstad spa  var en knapp 3a men dygnet med min man där vi bara myste,pratade och skrattade var en fullpoängare 🧡🧡🧡