Från Simrishamn till Landskrona

Vaknade på natten av att det blåste så hela bilen skakade! Det vackra vädret var inte så mysigt längre😂 Vi insåg på morgonen att fiska i Simrishamn kunde vi glömma, det var ju till och med svårt att gå rakt! Dax att fundera på hemresan också så vi valde att åka till Landskrona och ställplats Lundåkrahamnen. Valde bort motorvägen och tog mindre vägar och fick verkligen njuta av vacker natur!
Vi har verkligen inte haft tur med fisket men vi har njutit av så mycket annat! Livet har verkligen varit underbart 😍 Vaknade till en grå lördag där duggregnet snart drog in över oss. Annika och Leif var på Apelviken I Varberg så vi åkte dit istället. På eftermiddagen klarnade det upp så vi kunde ta en promenad, vinden var kall men ändå gott att komma ut en stund. Vi hade en jättetrevlig kväll i deras vackra bil!
Idag, söndag den 21 mars, skiner solen men tyvärr så är vår lediga vecka slut. Nu är det jobb som gäller i nästan 3 veckor innan nästa lediga helg, då hoppas vi på lite värme och kanske en husbilshelg med prinsarna?!