Kristi himmelsfärd och ledig helg

Ledig långhelg måste utnyttjas!! Eftersom Pater Noster cup var inställd så var det fritt att göra vad vi ville, men lite sugna på fiske var vi allt så varför inte en turbåt? Roger hämtade mig direkt efter jobbet, nyduschad efter en natt på covidiva och så bar det av till Helsingborg. Sov inte speciellt bra i bilen på vägen ner så jag var trött när vi kom fram. Vi gick till restaurangen på piren och åt , dyrt men väldigt gott! Mat gör ju inte att man blir piggare precis så vi gick tillbaka till bilen så jag kunde ta en powernap på 1.5 timme. Vädret växlade hela tiden! Regn på tvären åska vind och sol. Urtrist! Kom till och med lite hagel! Sömnen gjorde gott, vi skulle ju bara äta tapas på kvällen så varför inte tura och köpa lite öl? Det var så smart att man kunde hyra kärra för 30 kr! Visserligen fick man gå fram och tillbaka mellan bil o terminal men promenad har ingen dött av!
Fredagen hade vi inga planer alls så det blev en promenad runt i stan innan vi satte oss i solen. Det var tröja av tröja på väder för även om solen sken så var vinden kall. Lagade en trerättersmiddag men vi orkade inte Efterrätten 😂 så den vita choklad panacottan fick vänta tills på lördagen. Vi hade bokat fisketur på lördagen, alltid trevligt men vinden var kall! Solen tog ändå så jag blev alldeles röd i ansiktet, sol och vindpinad. Fisket var jättetrögt, och dålig storlek men skönt ändå. Vi fick 3 torskar 3 vitling och 3 kolja men de minsta fick simma vidare. . Välkomna tillbaka när ni växt till er!
Visst är det stundtals några varma timmar men nu behöver min kropp lite jämnare och varmare klimat, lederna är inte roliga nu . Humöret börjar ta stryk av ständig längtan efter något/några så nu få Coviden gärna minimera sin påverkan på oss. Vill kunna åka till Kungälv när som helst med tåg/buss, behöver värme för mina leder, behöver kramas igen.... ändå lever jag gott liv jämfört med många andra.❤