Jennie och jag

Vart tog inlägget vägen? Tydligen var det bara rubriken som ville publiceras🤣 Gör ett nytt försök.... Efter att ha jobbat två veckors arbetstid på en vecka så blev jag ledig i en vecka. Jennie och jag fick möjlighet att åka några dagar till Spanien. Att dessutom ha semestern på annan ort utan att man har vardag som påverkar är en otrolig förmån. Vasa Vacay ❤ När vi kom ner hade grinden gått I baklås, Jennie hoppade smidigt över och när det blev min tur kom snabbt herrar småspringande med verktyg och en liten stege 🤣 Underbara spanska grannar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi levde ett liv så covidsäkert det bara någonsin gick, vi var inte på platser med folksamlingar och åt nästan uteslutande hemma. Vi flög med ansiktsmask godkänd för covidvård, testade oss när vi kom hem trots att vi inte behövde . Ändå valde vi att inte lägga ut något på sociala medier då den svenska avundsjukan och okunskapen är enorm! Att dom som klagar mest dessutom är dom som sitter på fulla uteserveringar, bor på fullsatta campingar och umgås med massor av olika vänner flitigt...
Vi njöt av god mat, sol och bad. Vi tillbringade kvällarna i poolen, tittade på månen och stjärnorna, pratade om livet och drack gott vin. Jag är så stolt över vilken fantastisk kvinna min dotter har blivit! 
Böcker och poddar fyllde våra dagar, semestern var verkligen semester! 
Varje resa ner till vårt hem i solen så ger vi casa Vacay en personlig  prägel, den här resan fick köket ett vinylgolv från Clas Olsson! Blev riktigt bra! 
Jag är så lyckligt lottad som kan göra saker som detta❤