Sankt Jörgens park ❤

Förra året tillbringade vi årets näst sista dag på flyg till Miami och i år valde vi att åka på spa! På Sankt Jörgen parks julmarknad så köpte jag ett paket med övernattning i dubbelrum, entré till spalounge  och 2 rätters middag. Perfekt när man vill lyxa till sig  lite😉! En riktigt grå dag blev ljus! När vi checkade in var vi uppgraderade till sviten Lovely och den var verkligen Lovely! Man kan verkligen bara gå runt och njuta av all vacker design! Alla dessa soffor och fotöljer! 
 
Den gröna är en klar favorit!  För att spaupplevelsen skall bli komplett så bör man göra en av deras sparitualer men vi var bara ute efter att mysa och äta gott så vi hoppade över sparitualer denna gång. Deras nyöppnade takpool var inte fel! Snön föll ganska kraftigt medans vi satt och njöt i  det varma vattnet...  sämre kan man ha det! 
Undrar om dom har laddat upp för kuddkrig?!
 
Restaurang Inez och Ernst levererade en alldeles underbar 3 rätters middag där vinet höjde rätterna till världsklass! Vilken kväll! Somnade som en prinsessa  i den enorma sängen med ett leende på läpparna ❤